Bij Haar van Berkel en Rodenrijs                                                             

Berkel en Rodenrijs: 010-5112610

SCHOONHEIDSRITUELEN & BEHANDELINGEN

De eerste stap in de routine, uitgevoerd met een bad afgestemd op de behoeften van het haar. Zij bevatten elk een smeltende zachte textuur en een subtiele geur. Het product wordt ingemasseerd om de zintuigen te ontwaken.

Doelgerichte, geavanceerde producten die diep doordringen in het haar. De transformatie van het haar is direct te voelen; het haar hervindt zijn kracht en weelderigheid, met langhoudend resultaat.

De laatste stap in het ritueel, het toepassen van een leave-in product dat zorgt voor een sublieme finish van het haar. Deze stap biedt effectieve bescherming en een schitterende glans terwijl het haar perfect wordt voorbereid voor een blow-dry of styling.

3-STAPPEN SCHOONHEIDSRITUEEL

Een uniek ritueel; reinig, verzorg en modelleer. Zorgvuldig samen-gestelde methodes voor subliem haar. De eenvoudige stappen vormen een doelgerichte salonbehandeling. Het weldadige effect van de behandeling kan worden verlengd met een thuisverzorgings-programma.


1.

Reinig

2.

Verzorg


3.

Modelleer

SHELLACtm NAIL COLOUR

 


SHELLAC is eem unieke nagellak, welke draagt als gel.

De perfecte combinatie van de Brisa UV-gel en de Coulor & Effect nagellak van CND SHELLAC bied U de  keuze uit heel veel (39)  fenomenale kleuren welke  gegarandeerd 2 weken lang schitterend resultaat op de nagels geven.

Aanbrengen van SHELLAC

SHELLAC breng je aan als een lak - dus geen potjes - alleen een flesje en een kwast.  SHELLAC wordt UV uitgehard. dus geen droogtijd. Het is een dunne  en flexibele lak, het ziet er niet alleen natuurlijk uit , het biedt ook een sterke , natuurlijke bescherming voor je nagels, met als resultaat: 14 dagen  lang een fantastische hoogglansdie je niet wilt opgeven! De behandeling met SHELLAC is volledig vijlloos.


 


Te verwijderen in 8 minuten!

Net zo revolutionair is de manier waarop SHELLAC,  op een zachte  en gemakkelijke , manier wordt verwijderd. SHELLAC-remover wraps, bevatten een geïntegreerd katoenkussentje, dat voorkomt dat de vingers en de huid aan nagellakremover worden blootgesteld en nu alleen op de nagels concentreren. Niet weken, vijlen of frezen. Wrappen  en klaar! 

  

LABELS & BRANDS

Kérastase begrijpt dat elke vrouw uniek is. 

Als feilloze visionair op het vlak van schoonheid anticipeert Kérastase op de behoeften van de consument. Het merk presenteert innovatieve producten, die luxe en technologie combineren.

Connecting beauty, environment and well-being.

De kunst en wetenschap van pure bloemen- en plantenextracten zijn de essentie van Aveda. Onze schoonheidsproducten omvatten de levenskracht van planten en pure essentiële oliën.


The Official Supplier to Men™

Today, men pay as much attention to their looks as women do. To serve them, business owners like you have to be experts in the latest looks, the most effective techniques and the best products. That’s why everything we do is centered on helping you get the education, tools, products and inspiration you need to succeed.

FASHION

CND™ en fashion gaan hand in hand. Zo sponsort CND™ al meer dan 10 jaar grote designers tijdens New York Fashion week en voorziet de modellen van de meest spraakmakende nagels. CND™ laat zich met haar collecties inspireren door de laatste fashion trends en brengt elk seizoen een collectie uit met kleuren die niet mogen ontbreken in dit modebeeld.Copyright © All Rights Reserved

Wilhelminastraat 22

2651 DL  Berkel en Rodenrijstelefoon 010 5112610


Info@bijHaarvanBerkelenRodenrijs.nl

www.bijHaarvanBerkelenRodenrijs.nl